A térdsérüléstől a pöffeszkedő lyoniakig, avagy miért esett kútba a Fekir-üzlet
2018. június 14. írta: milan10kb

A térdsérüléstől a pöffeszkedő lyoniakig, avagy miért esett kútba a Fekir-üzlet

fekir_injured.jpgNapok óta téma az angol sajtóban Nabil Fekir és a Liverpool esete.

Mint ismert, Nabik Fekir, az Olympique Lyon támadója közel állt ahhoz, hogy a Liverpool futballistája legyen. Már az orvosi vizsgálatok tartottak Clairefontaine-ben, amikor nem várt komplikáció jött közbe: a liverpooli szakorvosok ugyanis úgy vélték, Fekir térde nem bírná ki a Premier League-ben kapott terhelést.

A labdarúgónak 2015-ben volt egy súlyos térdsérülése, a szalagjai szakadtak el. A beavatkozás során egy speciális műszalagot is kapott, valószínűleg most emiatt nem jött össze a transzfer, pedig a hírek szerint a Liverpool 70 millió eurót sem sajnált volna a francia válogatottért.

Azonban még így is vállalták volna a rizikót az angolok, csupán az előzetesen megegyezett árból szerettek volna lejjebb faragni. A Lyon azonban úgy vélte, lesz más klub, amely megadja ezt az összeget, így azonnal kihátrált az üzletből. Pedig a hírek szerint Fekir szeretett volna a Bajnokok Ligájában ezüstérmet szerzett csapathoz igazolni.

A Lyon kiadott egy közleményt is néhány napja, amiben kijelentette: Fekir nem igazol Angliába. Azt olvasni a sajtóban, élénken érdeklődik iránta a Bayern München és az Atletico Madrid is, és a lyoni vezetőség abban reménykedik, valamelyik klub tényleg megadja a kért 70 milliót.

Az OL vezetőségének reakcióján nem kell meglepődni, hiszen korábban volt olyan kijelentése a klubelnöknek, hogy kiscsapathoz nem fognak játékost eladni: ezt a Liverpoolra értette, amikor Alexandre Lacazette iránt érdeklődött. Tudjuk jól, hogy Lacazette ma hol játszik - az Európa Ligában szereplő Arsenalban.

A bejegyzés trackback címe:

https://thisisanfield.blog.hu/api/trackback/id/tr5314046956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása