Can és Flanagan (is) távoztak
2018. június 12. írta: milan10kb

Can és Flanagan (is) távoztak

emre_can_jon_flanagan.jpegTöbb játékosától is elköszön a Liverpool, a távozók közül a legnagyobb név Emre Can.

Négy nappal ezelőtt (sorry a késői híradásért - a szerk.) a Liverpool, mint minden más Premier League klub, nyilvánosságra hozta a távozók névsorát. Emre Can és Jon Flanagan szerződése is lejár a nyáron, egyikük sem hosszabbít. Előbbi minden bizonnyal a Juventus játékosa lesz, hiszen az olaszok már legalább egy éve csábítják. Can 2014-ben érkezett az Anfieldre a német Bayer Leverkusentől. Összesen 167 alkalommal lépett pályára a "vörösök" mezében a német válogatott, legutóbb a Real Madrid elleni Bajnokok Ligája-meccsen. A tavalyi szezonban szerzett ollózós gólját biztosan nem felejtjük el egyhamar...

Flanagan 51 meccsen játszott, 2011-ben debütált a Manchester City ellen. Brendan Rodgers menedzsernél jól teljesített, gyakorlatilag alapembere volt a bajnoki címért harcoló csapatnak a 2013/14-es szezonban. Sérülései azonban ketté törték karrierjét, azóta kölcsönben sem tudott hasonló teljesítménnyel előrukkolni.

Az utánpótlás korú játékosok közül Toni Gomes, Paulo Alves, Mich'el Parker, Jordan Williams, Anthony Glennon, Jordan Hunter és Harvey Whyte is távozott, ahogy Yan Dhanda is, aki ingyen igazol a Swansea Cityhez. Új szerződést kapott azonban George Johnston és Conor Masterson.

A bejegyzés trackback címe:

https://thisisanfield.blog.hu/api/trackback/id/tr7214042656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása