Lemar igent, a Monaco nemet mondott
2018. január 24. írta: milan10kb

Lemar igent, a Monaco nemet mondott

tlemar_talksport.jpgA Liverpoolnak sikerült megegyeznie a játékossal, de klubja minimum 100 millió eurót kér érte.

A Liverpool ECHO információi szerint megszületett az egyezség a Liverpool és Thomas Lemar között. A transzfer azonban egészen addig nem valósulhat meg, amíg a "vörösök" nem tesznek olyan ajánlatot az AS Monacónak, amivel a hercegségbeliek is elégedettek lesznek. Persze, ők már 70-80 millió euróval is beérnék, de ha már így elszabadult a pokol az átigazolási piacon, ők is kivennék a részüket belőle. Valljuk be, teljesen érthető az álláspontjuk.

Lemar egyelőre még nem szögezte le, hogy mindenképp távozna, jelenleg tehát úgy fest, hogy a nyáron fog érkezni a 22 éves támadó középpályás. Az egyezség ugyanis megvan a Liverpoollal, és a "vörösök" néhány hónap múlva talán lejjebb tudnak faragni a 100 milliós árból, ha a játékos kijelenti, távozni akar.

Kövess minket a Facebookon is, nehogy lemaradj a legfrissebb átigazolási hírekről!

A bejegyzés trackback címe:

https://thisisanfield.blog.hu/api/trackback/id/tr2913599415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása