A Liverpool nem szerződteti Alissont - sajtóhír
2018. június 12. írta: milan10kb

A Liverpool nem szerződteti Alissont - sajtóhír

alisson.jpgA "vörösök" nem fogják kifizetni az AS Roma által kért átigazolási díjat.

A Liverpool labdarúgócsapata a Sky Sports értesülései szerint nem fog ajánlatot tenni az olasz AS Roma brazil válogatott kapusáért, Alissonért, hiszen sokkalja a 80 millió eurós kivásárlási árat - ami egyébként világrekord lenne egy hálóőrért.

Egyes hírek szerint Alisson inkább a spanyol Real Madridhoz igazolna, de az angol Chelsea is szerződtetné, amennyiben Thibaut Courtois-t választja a Bajnokok Ligája-győztes. A belga neve a Liverpoolnál is felmerült állítólag...

Alisson 17 kapott gól nélküli találkozót "hozott le" az előző bajnoki idényben, nála csak egy kapus teljesített jobban: a napolis Pepe Reina.

A Liverpoolt az utóbbi hetekben még két másik kapuvédővel, Jan Oblakkal (Atletico Madrid) és Jasper Cillessennel (Barcelona) boronálták össze.

A bejegyzés trackback címe:

https://thisisanfield.blog.hu/api/trackback/id/tr7114042752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása