Szinte a semmiből: a Monacótól érkezett középpályás
2018. május 29. írta: milan10kb

Szinte a semmiből: a Monacótól érkezett középpályás

fabinho.jpegNem sokat tétlenkedett a Bajnokok Ligája döntőjét követően Jürgen Klopp.

Fabinho személyében egy 24 éves védekező középpályást igazolt hétfőn a Liverpool labdarúgócsapata.

Néhány nappal ezelőtt még a BL döntőjében volt érdekelt a végül ezüstérmet szerzett gárda, amelytől a nyáron minden bizonnyal távozik a német Emre Can az olasz Juventushoz. Jürgen Klopp menedzser a hírek szerint 45 millió euróért igazolta le a Monacótól a brazil Fabinhót.

"Egy kiváló játékos, és szerintem egy fantasztikus személy is egyben" - fogalmazott a német szakember klubja hivatalos honlapjának az új szerzeményről, aki idén 33 francia bajoki alatt hét gólt szerzett és kiosztott négy gólpasszt.

Fabinho eddig négy alkalommal szerepelt a brazil válogatottban, Európába 2012-ben igazolt. Volt a portugál Rio Ave és a spanyol Real Madrid B futballistája is. A Liverpoollal hosszú távú szerződést írt alá.

A bejegyzés trackback címe:

https://thisisanfield.blog.hu/api/trackback/id/tr7014010542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása