Beszélgettünk az egyik Liverpool-edző barátjával...
2017. szeptember 15. írta: milan10kb

Beszélgettünk az egyik Liverpool-edző barátjával...

coutinho_talksport.jpg

...aki szerint nem elképzelhetetlen, hogy már a télen távozzon Coutinho, és érkezzen Keita.

A tények:

1. Philippe Coutinho menni akart a spanyol Barcelonába, de a Liverpool nem engedte, és végül maradt is.

2. Naby Keitával és együttesével, az RB Leipziggel megegyezett a Liverpool, aminek értelmében a box-to-box középpályás a jövő nyáron érkezik az Anfield Roadra.

Ugyan Coutinho nem volt boldog klubja döntése miatt, bele kellett törődnie maradásába. Jürgen Klopp menedzser elárulta, beszélgetett négyszemközt a brazillal, ami pozitív hangvételű volt. A Bajnokok Ligájába szerdán pályára is lépett a középpályás csereként, és vélhetően vissza fogja kapni kezdő helyét a csapatban, amennyiben megfelelő lesz a teljesítménye és az edzésmunkája.

Rendben, de ki is ez a titokzatos informátor, és mit tud?

A kérdés első felére nem adhatok választ, csak annyit árulhatok el róla, hogy a Liverpool FC-nél dolgozó egyik edző barátja. Elmondta: a sajtóban megjelent hírekkel ellentétben még 200 millió angol fontért sem engedték volna el Coutinhót, mert megfelelően képtelenek lettek volna őt pótolni. Hozzátette, amennyiben menni akar a brazil januárban, úgy a klub megpróbálhatja ekkor plusz 20 millió font ellenében, fél évvel korábban megszerezni Keitát a lipcseiektől.

Ez azonban egyelőre még csak felvetés.

(Főcímkép: talkSPORT)

A bejegyzés trackback címe:

https://thisisanfield.blog.hu/api/trackback/id/tr6812829808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása