Shaqiri is Klopp kiszemeltjei között
2018. június 12. írta: milan10kb

Shaqiri is Klopp kiszemeltjei között

xherdan_shaqiri.jpgA svájci szélsőt igen olcsón meg lehet szerezni, habár sokan állnak érte sorba.

Az ESPN úgy értesült egy Xherdan Shaqirihez közel álló forrástól, hogy a 26 éves futballista aláírásáért folyó harcban a Liverpool áll nyerésre. Miután a Stoke City búcsúzott az élvonaltól, Shaqiri mindenképpen távozik, és ezt 13.5 millió angol font ellenében meg is teheti, ennyi ugyanis a szerződésében szereplő kivásárlási ár.

Ha igaz az értesülés, Shaqiri testvére és ügynöke múlt hét pénteken már találkoztak a Liverpool képviselőivel, és a "vörösök" kijelentették, komolyak a szándékaik. A Bayern München és az Inter korábbi játékosa a legutóbbi idényben nyolc gólt és hét gólpasszt jegyzett a Stoke-ban, de ez sem volt elég a bennmaradáshoz.

A hírek szerint több klub is szeretné magához csábítani a svájcit, aki jelenleg már Oroszországban, a világbajnokság helyszínén van. Klopp erősíteni szeretné a támadósorát, hogy jobban tehermentesítse a Mohamed Szalah, Roberto Firmino, Sadio Mané hármast.

Amikor még Shaqiri a Bayern játékosa volt, sokszor hírbe hozták a Liverpoollal, végül azonban az Intert, majd a Stoke-ot választotta a Basel-nevelés.

A bejegyzés trackback címe:

https://thisisanfield.blog.hu/api/trackback/id/tr8314042788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása