Élőben az átigazolási időszak utolsó napjáról!
2018. január 31. írta: milan10kb

Élőben az átigazolási időszak utolsó napjáról!

transferdeadlinday.jpgEzúttal is egy folyamatosan frissülő cikkel várjuk olvasóinkat.

A téli átigazolási időszak utolsó napjához érkeztünk, a thisisanfield.blog.hu pedig ezúttal is egy folyamatosan frissülő poszttal várja olvasóit. Vajon lesz meglepetés az utolsó napon?

Végül: Lazar Markovics meglepő módon Belgiumba, az Anderlechthez került kölcsönbe a szezon végéig. Harry Wilson új szerződést írt alá, majd fél évre a Hull Cityhez ment. Ovie Ejaria a Sunderlandben mutathatja meg magát kölcsönjátékosként. Jon Flanagan a Boltonban lendülhet formába: ő volt a nap utolsó távozója, de ő sem végleg távozott.

18.15

Egy Wigan Athletichez közel álló szurkolói honlap szerint az együttes kölcsönvenné Harry Wilsont, aki 20 éves kora ellenére már bemutatkozott a walesi válogatottban, de a Liverpoolban egyelőre csak az U23-asok között számolnak vele komolya - ott azonban gólokkal hálálja meg a bizalmat.

18.07

A Wales Online úgy tudja, megszületett a megállapodás a Swansea City és a Liverpool között Lazar Markovics kölcsönvételéről.

17.55

A Nemzeti Sport információi szerint Bogdán Ádám most télen nem vált csapatot. Vajon lesz esélye visszakerülni az első csapatba?

17.00

Lloyd Jones a Luton Town játékosa.

13.17

Órák kérdése, és Lloyd Jones, az U23-as csapat 22 éves védője aláírja szerződését a negyedosztályú (League Two) Luton Town együttesével.

11.32

Lazar Markovicsot ismét csak kölcsönbe vinnék. A kiesés ellen menekülő Swansea City legalábbis biztosan, míg a német Wolfsburg hajlik arra, hogy végleg megszerezze, azonban jóval kevesebbet adna érte, amennyit a Liverpool kér.

11.27

Chris Coleman, a Sunderland menedzsere már elismerte, hogy Ovie Ejaria a "fekete macskákhoz" kerül kölcsönbe. A walesi nagyon izgatott a 20 éves tehetség miatt. Közben Lloyd Jones végleg távozhat, a 22 éves belső védőt alsóbb osztályú csapatok vinnék.

11.23

"Talán ha öntudatlan lennék, akkor engedném el" - mondta Danny Ingsről Klopp, aki a jelek szerint komolyan számol a támadóval.

11.19

Egy kis Glasgow-i oldal szerint Bogdán Ádám megszerzését komolyan fontolgatja a skót bajnok Celtic. A skótok menedzsere az a Brendan Rodgers, aki annak idején a magyar válogatott kapust a Liverpoolhoz csábította.

10.42

Egy spanyol bulvárlap, a Diario Gol azt írja, hogy James Rodríguez a Liverpoolban akar játszani a nyártól. Nos, meglátjuk, de a lap sok valósat nem igazán szokott írni. A kolumbiai támadó középpályás jelenleg a Bayern Münchent erősíti, kölcsönben a Real Madridtól.

10.40

A tartalékok között kiválóan teljesítő, és már a felnőttek között is több mérkőzést játszó Ovie Ejaria elképzelhető, hogy a szezon végéig a másodosztályú Sunderlandet fogja erősíteni.

10.32

Az már nyílt titok, hogy a korábban a Liverpoollal is összeboronált Pierre-Emerick Aubameyang az Arsenal játékosa lesz. Hivatalosan a klub ezt még nem jelentette be, de a honlapjára véletlenül feltöltött egy videót, amiben Arsene Wenger az új szerzeményről beszél. Kínos... Reméljük, ezért nem rúgnak ki senkit az "ágyúsoknál". :)

10.10

Csak az árát akarták felverni, egy francia szakíró szerint ezért boronálták össze Javier Pastore-t, a Paris Saint-Germain középpályását a Liverpoollal és a Tottenham Hotspurrel. Az argentin inkább Olaszországba térne vissza, méghozzá az Interhez.

10.00

Igazából nagy újdonságra már nem számíthatunk, hiszen Jürgen Klopp menedzser azt is kijelentette már a napokban: januárban nem lesz pótolva Philippe Coutinho, helyettesét csapaton belül fogja megoldani az együttes.

A bejegyzés trackback címe:

https://thisisanfield.blog.hu/api/trackback/id/tr3713619598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása