Ez történt liverpooli szemszögből az átigazolási piac utolsó két napján
2017. augusztus 30. írta: milan10kb

Ez történt liverpooli szemszögből az átigazolási piac utolsó két napján

last24h.jpgOxlade-Chamberlaint megszerezte a Liverpool, míg Sakhótól, Origitől és Kenttől megvált.

Alex Oxlade-Chamberlain aláírt, Virgil van Dijk és Thomas Lemar viszont maradt a Southamptonban és a Monacóban, igaz utóbbit vinné a Barcelona is, erre Spanyolországban szeptember 1-jén 23.59-ig még van lehetőség. Divock Origi és Ryan Kent kölcsönbe, Mamadou Sakho pedig végleg távozott a Liverpoolból.

11.47 Lemar állítólag azért utasította el az Arsenal ajánlatát, mert a jövőben a Liverpoolban akar játszani - írja a L'Equipe. A Twitteren Matt Spiro ismert újságíró osztotta meg az információt.

9.22 Mivel a spanyol piac ma zárul, Coutinho körül még történhetnek dolgok, illetve eldől, hogy a Barcelona komolyan gondolja-e Lemar szerződtetését.

9.18 Sam Hart a Blackburn Rovers játékosa lett, az akadémiához négy évvel ezelőtt csatlakozó, 20 éves baloldali védő a felnőttek között nem kapott szerepet.

7.00 Az utolsó pillanatokban dőlt el Sakho sorsa, aki 26 millió angol fontért igazolt a Crystal Palace-hoz.

Augusztus 31-én történt:

23.01 Lemar bombaformában, a francia válogatott egy szemet gyönyörködtető kapásgólt is szerzett. A meccs után ezt mondta a jövőjével kapcsolatos kérdésre: "Jelen pillanatban monacói vagyok."

21.33 Ryan Kent a német élvonalba, a Freiburghoz került a szezon végéig kölcsönbe.

21.03 Az Arsenalnál érdekes a helyzet. A Sky Sports információi szerint Lemarért 92 millió angol fontot ajánlottak a londoniak, a Monaco elfogadta azt, de a játékosnak időre van szüksége. Alexander Lacazette, Laurent Koscielny és Olivier Giroud mind Lemar szobájában vannak a hírek szerint (a francia válogatott táborában).

16.50 Origit a német Wolfsburg egy évre kölcsönvette, írja hivatalos oldalán a Liverpool.

14.53 Lemarért 90 milliót sem sajnálna az Arsenal, miután Oxlade-Chamberlainért kapott 35 milliót és 60-at kap Alexis Sánchezért - írja a Mail.

13.07 HIVATALOS, ALEX OXLADE-CHAMBERLAIN A LIVERPOOL JÁTÉKOSA! Részletek a külön cikkünkben!

12.35 Sakho megszerzésében biztos a Crystal Palace, kicsit alkudnának a 30 millió angol fontos vételárból.

12.29 A La Stampa című olasz portál szerint a Juventus még ma 23 angol fontot fog ajánlani Emre Canért.

12.20 Craig Bellamy, a Liverpool korábbi játékosa a Sky Sports tegnap esti műsorában elmondta: szerinte a Newcastle Unitednek nem Origit kellene kölcsönvennie, hanem csapattársát, Ingst.

12.00 És akkor álljon itt még egy kép bizonyíték gyanánt, amit a The Redmen TV osztott meg hivatalos Twitter-csatornáján Oxlade-Chamberlainről. Az angol a 21-es mezszámot választotta.

oxlade_chamberlain.jpg

9.40 Ryan Kent is mehet még kölcsönbe. Magyar idő szerint ma éjfélkor zárul az átigazolási piac Angliában, Spanyolországban viszont csak holnap.

9.35 Lazar Markovicsot örömmel látná soraiban a Partizan Beograd. Egy biztos, a szerb ideje lejárt az Anfielden.

9.06 A Mirror információi szerint az Arsenal - amely a nyáron két ajánlatot is tett Lemarért - megpróbálkozik még egy ajánlattal, miután Oxlade-Chamberlaint eladta a Liverpoolnak, és nagy valószínűséggel Alexis Sánchez is távozni szeretne, a Manchester Cityhez. Ha a chilei megy, akkor akarja Lemart a londoni csapat, amely idén csak az Európa Ligában indulhatott el.

8.57 Origi kölcsönvételében szinte már biztos a Wolfsburg.

8.40 Oxlade-Chamberlain már vörösben, a Liverpool szerelésében! Nemsokára meglesz a hivatalos bejelentés is!

7.20 Coutinho valószínűleg marad, ahogy van Dijk is a Southamptonban. Csütörtök délelőtt a Liverpool bejelentheti Oxlade-Chamberlaint, míg Lemarért tovább folyik a harc. Origi külföldre tekint kölcsönbe, míg Sakhót a "vörösök" szeretné eladni.

Augusztus 30-án, szerdán történtek:

20.46 Az SFR Sport műsorában a szakértők azt taglalják, hogy bár Lemar hajlik a váltásra, Leonardo Jardim, az AS Monaco vezetőedzője nem engedi el a támadót.

18.46 Ezt már hivatalosnak vehetjük, ALEX OXLADE-CHAMBERLAIN 35 millió angol font ellenében a LIVERPOOL JÁTÉKOSA LETT! Ezt James Pearce, a Liverpool ECHO újságírója tudatta a nagyvilággal! Este a középpályás átesik az ilyenkor kötelező orvosi vizsgálatokon!

18.45 Divock Origi a hírek szerint többet akar játszani, így kezdeményezi klubváltását. A "vörösök" csak kölcsönbe engednék el, mindenképpen külföldre, a hírek szerint a német Wolfsburg be is jelentkezett érte.

18.20 Oxlade-Chamberlain egyre közelebb van Jürgen Klopp csapatához, állítólag a két klub megegyezett 35 millió angol fontban a középpályás vételáráról.

17.45 Egy madridi újságíró Twitter-csatornáján arról ír, hogy a Barcelona közel áll Lemar szerződtetéséhez. Állítólag a katalánok direkt cukkolják a Liverpoolt, amiért Coutinhót nem adták el nekik. Közben az is kiderült, hogy Neymar azt mondta Coutinhónak: "Nem fogod megbánni, hogy a csapatod nem adott el a Barcának."

15.55 Oxlade-Chamberlain még ma orvosi vizsgálatra érkezik a liverpooliakhoz a St. George's Parkba, írja egy újságíró Twitter-csatornáján...

14.24 Van Dijkról egyelőre nincs hír, sajtóértesülések szerint a Southampton nem adja el a belső védőt még 75 millió angol fontért sem. És még ajánlatot sem tett a Liverpool.

14.09 A Liverpool ECHO is biztosan kijelentette, az Arsenal és a Liverpool illetékesei tárgyalnak Oxlade-Chamberlainről. Egyből eszembe jutott, mit jelenthet ez a Lemar-ügyben, de még a portál szakírói sem tudják ezt megmondani.

13.06 A Mirror újságírója, John Cross szerint a Liverpool zöld utat kapott az Arsenaltól, hogy szerződtesse Oxlade-Chamberlaint.

13.00 A Daily Mail, az SFR Sport szerint a liverpooli klubvezetők 75 millió angol fontot sem sajnálnának Lemarért, és bár a Monaco szerződtette a Lazio sztárját, Keita Baldét, állítólag nem szívesen engedi el a francia válogatottat.

11.00 Oxlade-Chamberlainért ajánlatot tett a Chelsea, de az Arsenal sokoldalú középpályása a hírek szerint az Anfielden képzeli el jövőjét, annak ellenére, hogy a londoniak egyezségre jutottak. A "vörösök" 30 milliós angol fontos ajánlatát azonban a londoniak elutasították - írja a London Evening Standard. A lap információi szerint a Liverpoolnak 40 milliót kell letennie az asztalra, a Chelsea ugyanis ennyit ajánlott

10.00 A Yahoo sportoldala arról írt már kedden brazil forrásaira hivatkozva, hogy Philippe Coutinho azt mondta társainak: mire vége a hétnek, ő már a Barcelona játékosa lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://thisisanfield.blog.hu/api/trackback/id/tr712790504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása