Oxlade-Chamberlain az Arsenalból érkezett – hivatalos!
2017. augusztus 31. írta: milan10kb

Oxlade-Chamberlain az Arsenalból érkezett – hivatalos!

oxlade_chamberlain.jpgAz angol válogatott középpályás 35 millió angol font ellenében váltott klubot.

Amint arról már korábban beszámoltunk, Alex Oxlade-Chamberlain a Liverpool csapatához szerződött a rivális Arsenaltól. A transzfert a "vörösök" csütörtök kora délután jelentették be, és mint írják, a 24 éves, sokoldalú középpályás hosszú távú szerződést kötött új együttesével.

Sajtóhírek szerint Oxlade-Chamberlain ötéves szerződést írt alá, a Liverpool pedig 35 millió angol fontot fizetett az "ágyúsoknak". A 27-szeres angol válogatott futballista hat évet játszott Londonban, 132 bajnokin kezdett, és Jürgen Klopp menedzser már 2014 óta figyeli a teljesítményét.

"Először is örülök, hogy a Liverpool játékosa lehetek, másodszor pedig szeretném megköszönni az angol szövetségnek a segítséget, hogy ezt lehetővé tette a saját sportcentrumában" – fogalmazott Oxlade-Chamberlain a liverpoolfc.com-nak. "Most nem szeretnék többet mondani, mert az angol válogatottal két fontos mérkőzés vár ránk, azokra koncentrálok. Viszont már alig várom, hogy halljatok többet rólam a klub hivatalos televízióján keresztül."

„Nagyon, nagyon örülök, hogy Alex itt van velünk. A legutóbbi meccs óta bíztam abban, hogy sikerül tető alá hoznunk ezt a transzfert, és amikor megtudtam, hogy sikerült, nagyon örültem" – fogalmazott Klopp, aki tökéletesen emlékszik arra, milyen teljesítményt nyújtott új szerzeménye 2014-ben a Borussia Dortmund ellen. Hozzátette, nem az számít, hogy milyen pozícióban fog játszani, mert a hozzáállása, a gyorsasága, a technikai képességei ennél fontosabbak.

Ne maradj le az átigazolási időszak utolsó óráiról sem, tarts velünk!

A bejegyzés trackback címe:

https://thisisanfield.blog.hu/api/trackback/id/tr5112793998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása