Középpályást is a Laziótól venne a Liverpool
2017. június 13. írta: milan10kb

Középpályást is a Laziótól venne a Liverpool

smsavic.jpgA Corriere dello Sport információi szerint a római együttes foggal-körömmel ragaszkodik a szerb játékoshoz.

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a Liverpool ajánlatot tett az olasz Lazio együttesének Stefan de Vrijért, de a belső védőért a klub elutasította az ajánlatot, hiszen többet szeretne érte kapni. A Corriere dello Sport szerint nem csak a hollandot szerződtetné Jürgen Klopp a rómaiaktól, hanem a középpályás Szergej Milinkovics-Szavicsot is.

A 22 éves tehetség 2015 nyarán igazolt az olasz fővárosban, gyorsan megszilárdította helyét a csapatban, és a piaci értéke már most 22 millió euró a német transfermarkt.de szakportál kalkulációi alapján. Mivel a szerződése még 2022-ig köti őt jelenlegi klubjához, ráadásul szemtelenül fiatal is, a Lazio 70 millió euróban állapította meg a kivásárlási árát.

Milinkovics-Szavicsnak jó idénye volt Olaszországban, 39 mérkőzésen összesen hét gól és tíz gólpassz volt a mérlege.

A bejegyzés trackback címe:

https://thisisanfield.blog.hu/api/trackback/id/tr4312589823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása