A Lazio elutasította a védőért tett ajánlatot
2017. június 08. írta: milan10kb

A Lazio elutasította a védőért tett ajánlatot

sdvrij.jpgMiután Virgil van Dijk iránt már nem érdeklődik a Liverpool, egy másik 25 éves holland védő felé fordult a figyelme, egyelőre azonban vele sem járt sikerrel.

Úgy tűnik, hogy Jürgen Kloppnak kész listája van, hiszen ahogy van Dijkról le kellett mondania, úgy azonnal ajánlatot tett egy másik belső védőért. Stefan de Vrij 30 alkalommal szerepelt hazája válogatottjában, szerződése még egy évig él a rómaiakkal, és a Liverpool egy 20 millió eurós ajánlattal jelentkezett érte - írja a Sky Italia.

A Lazio ezt egyelőre elutasította, hiszen többet szeretne kapni csapata alapemberéért, akinek a piaci értékét a transfermarkt.de 27 millió euróra becsüli. De Vrij a Feyenoord akadémiáján kezdte pályafutását, 2009-től már a felnőtt csapat tagja volt, 2014-ben pedig 7 millió euró ellenében az olasz fővárosba szerződött.

A bejegyzés trackback címe:

https://thisisanfield.blog.hu/api/trackback/id/tr6212576997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása