Ők heten biztosan távoznak
2017. június 10. írta: milan10kb

Ők heten biztosan távoznak

lfcyoung.jpegA Liverpool pénteken hivatalos honlapján jelentette be, hogy mely játékosokra nem számít az előtte álló idényben.

A veterán kapus, Alex Manninger bejelentette visszavonulását, mellette pedig több fiatallal sem számol az együttes a jövőben. Tom Brewitt, Jake Brimmer, Jack Dunn, Madger Gomes, Kane Lewis és Adam Phillips erőfeszítéseit is megköszönte a klub, valamint további sok sikert kívánt nekik profi pályafutásukhoz.

Manninger az egyetlen,aki tagja volt a felnőtt keretnek, de a lassan 40 éves osztrák úgy látta, véget ért számára a profi futball. A Liverpoolban egyetlen mérkőzésen sem lépett pályára, de Jürgen Klopp nem is ezért szerződtette.

A fiatalok közül Phillipsnek még mindig szép jövőt jósolnak, de hozzá hasonlóan Brewitt és Brimmer is sokat volt sérült. Dunn felkészülési mérkőzésen szóhoz jutott a felnőttek között, de megállt a fejlődésben, akárcsak a spanyol utánpótlás válogatott Gomes. A jobbhátvéd Lewis sem tudta sikerrel venni a következő lépcsőfokot, ő a hírek szerint visszatér korábbi klubjához, a Brentfordhoz.

A bejegyzés trackback címe:

https://thisisanfield.blog.hu/api/trackback/id/tr1712583695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása