Markovicsnak most is vannak kérői
2018. január 25. írta: milan10kb

Markovicsnak most is vannak kérői

lazar_markovics_alberto_moreno.jpgA szerb szélsővel egyáltalán nem számol a szakmai stáb, Moszkvába is hívják.

2014 nyarán 20 millió angol fontot fizetett a Liverpool a portugál Benficának Lazar Markovics játékjogáért. A 23 éves szélső 34 mérkőzésen lépett pályára is lépett a "vörösök" szerelésében, szerzett három gólt, de 2015 májusa óta nem kapott lehetőséget.

Mivel Jürgen Klopp menedzser nem számít a szolgálataira, már nyáron is mehetett volna, ám a 16 milliós kivásárlási árat az orosz Zenit nem volt hajlandó kifizetni, ahogy az olasz Fiorentina sem. Vitte volna a Hull City is, ahol az előző idény második felét kölcsönben töltötte, ám mivel az együttes nem tudta kiharcolni a bennmaradást, végül nem jött éltre a transzfer. Helyette Markovics inkább maradt Liverpoolban, mindhiába, mert csak együtt edz társaival, illetve a szeptemberi, Leicester City elleni Ligakupa-mérkőzésen a cserék közé volt nevezve.

A hírek szerint most a West Bormwich Albion mellett két orosz együttes, a Szpartak és a CSZKA Moszkva is vinné.

A bejegyzés trackback címe:

https://thisisanfield.blog.hu/api/trackback/id/tr9213601803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása