ALL OVER: Van Dijk NEM igazol Liverpoolba
2017. június 08. írta: milan10kb

ALL OVER: Van Dijk NEM igazol Liverpoolba

vvdijk.jpgHihetetlen, de a "vörösök" hivatalos honlapjukon keresztül jelentették be, hogy nem szerződtetik a védőt.

Igazak voltak a pletykák, a Liverpool első számú kiszemeltje valóban a Southampton holland válogatott belső védője, Virgil van Dijk volt. Miután azonban felmerült a gyanú, hogy a Mersey-partiak átléptek néhány határt - klubja engedélye nélkül egyeztettek például a játékossal -, hivatalos közleményükben jelentették be: tiszteletben tartják a dél-angliai klubot, ezért mindennemű tárgyalást, érdeklődést megszakítanak.

A lényeg: Van Dijk nem igazol Liverpoolba.

Jürgen Klopp menedzser nézhet másik belső védő után, vagy pedig leül beszélni Mamadou Sakhóval, aki viselkedésbeli problémái miatt került ki még tavaly nyáron a keretből. A francia a tavaszt a Crystal Palace-nál töltötte, remek teljesítményt nyújtva.

Egyelőre tehát nem túl jó a Liverpool mérlege az átigazolási piacon, ami ráadásul csak június 15-én nyit. Van Dijk nem jön, Mohamed Szaláért egy ajánlatot már visszadobott az AS Roma. Az egyetlen érkező Dominic Solanke (Chelsea), az angol utánpótlás válogatott tagja július 1-jén csatlakozik Klopp keretéhez.

FRISSÍTÉS: A Liverpool a PSG példáját követheti!

A bejegyzés trackback címe:

https://thisisanfield.blog.hu/api/trackback/id/tr8112576343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása