Kloppot nem lepte meg a kétgólos előny leadása
2016. február 09. írta: milan10kb

Kloppot nem lepte meg a kétgólos előny leadása

lfc-klopp.jpgTúl sokat hibázik a csapat, és mindössze kilencedik a bajnoki tabellán mínusz négyes gólkülönbséggel.

Jürgen Klopp menedzsert nem lepte meg az, hogy a Liverpool a hétvégi bajnokin 2-0-s előnyről sem tudta behúzni a három pontot, mert a kiesés ellen küzdő Sunderland az utolsó tíz percben egalizált. A német szakember szerint a legnagyobb baj az, hogy rengeteget hibáznak mindkét kapu előny.

"Természetes, hogy úgy tűnik, könnyű ellenünk gólt lőni, hiszen csak meg kell nézni, hol állunk a tabellán és milyen gólkülönbségünk van. Ez nem normális, ez speciális helyzet" - fogalmazott Klopp, aki a Sunderland ellen nem volt ott a kispadon vakbélgyulladás gyanúja miatt. "A fontos pillanatokban sok hibát ejtünk. Ez a helyzet. Az, hogy két gólt kapunk az utolsó tíz percben, ritka. Ha kapsz egyet, már idegesebb leszel, és a másodikhoz az ellenfélnek elég egy helyzet. Előtte azonban nekünk be kellett volna lőnünk a harmadikat és a negyediket is. Megmondom őszintén, a második gól nem lepett meg. Az ágyamban feküdtem és azt mondtam, 'Oké'. Nem voltam biztos abban, hogy nyerünk. Ez a helyzet."

Klopp hozzátette, megnyugtatja az a tény, hogy játékosai sok helyzetet alakítanak ki, mindig gólt akarnak szerezni. Erre pedig lehet építeni.

A bejegyzés trackback címe:

https://thisisanfield.blog.hu/api/trackback/id/tr548373670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása