Hivatalos - Naby Keita a Liverpool játékosa 2018-tól
2017. augusztus 29. írta: milan10kb

Hivatalos - Naby Keita a Liverpool játékosa 2018-tól

nkeita2.jpgKedd reggel a klub is megerősítette: megegyezett a játékossal és a lipcsei csapattal is.

Az angol Premier League-ben szereplő Liverpool kedd reggel hivatalos honlapján számolt be róla, megegyezett a német RB Leipziggel Naby Keita átigazolásáról.

Mint ahogy arról már hétfőn hírt adtunk, Keitáról megegyezett a két együttes, a 22 éves középpályás pedig át is esett az orvosi vizsgálaton. Kivásárlási ára 48 millió euró, a Liverpoolnak ezt kell kifizetnie, hogy 2018. június 1-jén csatlakozhasson keretéhez a guineai sztár.

Keita 2016 nyarán csatlakozott a Bundesliga-csapathoz, amely tavaly újoncként az első osztályban a második helyet szerezte meg. Keita 31 bajnokin nyolc gólig jutott, igazi box-to-box játékos, tehát a védekezésből és a támadásokból is hasznosan tudja kivenni a részét.

"Örülök, hogy a Liverpool játékosa lehetek" - mondta Keita a liverpoolfc.com-nak, akiért idén nyáron a Mersey-partiak akár 70 millió eurót is kifizetett volna, a lipcseiek viszont ragaszkodtak hozzá. "A Leipzig iránti elhivatottságom nem változik, az utolsó meccsemig a maximumot fogom nyújtani, ahogy eddig is. Most, hogy a jövőm megoldódott, minden erőmmel jelenlegi klubomra koncentrálhatok, hiszen valami igazán nagy dolgot akarunk elérni. A Liverpoolnak a távolból fogok drukkolni."

A Liverpoolnak Afrika három legjobb játékosa közül kettő már most is a keretének a tagja, Mohamed Szala és Sadio Mané után pedig a harmadik csillag, Keita is csatlakozik jövőre.

A bejegyzés trackback címe:

https://thisisanfield.blog.hu/api/trackback/id/tr6012787398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása