Lemart vinné a Liverpool, de a Monaco nem engedi
2017. augusztus 28. írta: milan10kb

Lemart vinné a Liverpool, de a Monaco nem engedi

tlemar_talksport.jpgA francia L'Equipe mellett már a brit Sky Sports News is biztosra veszi: ajánlatot tett a Liverpool.

Köszönjük az eddigi figyelmet, a több száz látogató jelzi, megérte figyelemmel követni az eseményeket. Sajnos, újabb információ kedd reggelig nem látott napvilágot, így ezt a rövid kis cikket lezárjuk.

Minden új anyagot a thisisanfield.blog.hu-n megtaláltok, és ne felejtsetek el minket követni a Facebookon sem!

Közben Naby Keitáról hivatalosan is megszületett az egyezség.

22.44

A Sky Sports információi szerint a Monaco két ajánlatot, egy 55.5 és egy 64.8 millió angol fontos ajánlatot is elutasított. A klub szeretné megtartani Thomas Lemart, valószínűleg ez már nem is fog változni.

17.38

A Get French Football információi szerint Didier Deschamps szövetségi kapitány engedélyt adott egy játékosának arra, hogy tárgyaljon egy lehetséges kérőjével. Minden bizonnyal Lemarról van szó, aki Liverpoolba tart!

14.14

A Goal.com értesülései szerint Alex Oxlade-Chamberlain a Chelsea-be igazol, hiszen a Liverpool nem érdeklődik tovább az Arsenal középpályása iránt. Ennek az oka Lemar lehet.

14.10

 Így lövi a szabadrúgásokat Lemar:

13.36

James Pearce, a Liverpool ECHO munkatársa gyorsan utána járt a dolognak, kihasználva kapcsolatait: az újságíró szerint a Liverpool még ma, azaz hétfőn 60 millió angol fontot kínál Thomas Lemarért.

13.02

Nem hittem volna, hogy hétfő reggel erre kelek. Thomas Lemarért, az AS Monaco ötszörös válogatott szélsőjéért állítólag 55 millió angol fontos ajánlatot készül tenni a Liverpool - sőt, valahol azt írják, már meg is történt az ajánlattétel.

A "vörösök" állítólag már ma szeretnék nyélbe ütni az üzletet, és a L'Equipe már azt is tudja, mire ez a nagy sietség. A 21 éves futballista ugyanis tagja hazája válogatottjának, és Didier Deschamps szövetségi kapitány az összetartások alatt nem szokott kimenőt adni egyetlen játékosnak sem átigazolási ügy miatt.

Lemar harmadik szezonját kezdte meg idén Monacóban, az előzőben kilenc gól és 11 assziszt volt a mérlege, míg a Bajnokok Ligájában két találata és öt gólpassza volt. Most nyáron már az Arsenal is próbálta megszerezni, de keveset, nagyjából 35 millió fontot ajánlottak érte, ami a hercegségbéliek elutasítottak.

A Sky Sports News szerint akár 70 millió fontig is elmenne a Liverpool.

Sokan gondolhatjuk: akkor ez egy jel arra, hogy Philippe Coutinho távozik? Erről semmi hírt nem tudni, de amint van fejlemény, azt írjuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://thisisanfield.blog.hu/api/trackback/id/tr4812785440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása