Mbappé, Oxlade-Chamberlain, Keita és Van Dijk - mindannyian érkeznek?
2017. június 26. írta: milan10kb

Mbappé, Oxlade-Chamberlain, Keita és Van Dijk - mindannyian érkeznek?

transfertargets.jpgAligha, de ismét a címben szereplő négy futballistával foglalkoznak legtöbbet.

Menjünk akkor szépen sorban.

Kylian Mbappét a világon most mindenki szeretné megszerezni, főleg a Real Madrid. A 18 éves csatár a hétfői lapok szerint már inkább Monacóban maradna, a hétvégén viszont még arról írt a The Telegraph is, hogy az Arsenal és a Liverpool hívó szava is gondolkodóba ejtheti. Konkrétumokat azonban nem említett a lap, csupán annyit próbált meg kiokoskodni, hogy egy ilyen fiatal játékosnak nem biztos, hogy szerencsés Madridba igazolnia.

Az Alex Oxlade-Chamberlain-saga tovább tart, az Arsenal középpályását még mindig szeretné megszerezni a Chelsea is. A 23 éves tehetségnek hiába jár le jövő nyáron a szerződése, jelenlegi klubja megkéri az árát, ami 30 millió euró. Jürgen Klopp menedzser a hírek szerint lecsapna a középpályásra, aki a jövőben középen szeretne játszani, nem pedig a széleken.

Naby Keita, a RB Leipzig középpályása minden bizonnyal marad a lipcseiek futballistája, hiszen elképesztő, 50 millió angol fontos kivásárlási ára van. Az igaz, hogy az előző idényben kiválóan teljesített a guineai, aki nem mellesleg remek kapcsolatot ápol Sadio Manéval, de egy jó év alapján talán nem szabad elhamarkodottan dönteni. Közben kiderült, hogy a lipcseiek is indulhatnak a Bajnokok Ligájában a testvércsapat, a Red Bull Salzburg mellett, így ez még inkább azt sejteti, hogy Keita nem igazol a "vörösökhöz".

Virgil van Dijk. Az ő sztoriját már mindenki ismeri: előbb a Liverpool bocsánatot kért a Southamptontól, majd olyan hírek láttak napvilágot, hogy mégis szerződtetné a belső védőt. A "szentek" 70 milliót kérnek a Chelsea és a Manchester City által is csábított hollandért, aki a hírek szerint Klopp-pal akar együtt dolgozni.

A bejegyzés trackback címe:

https://thisisanfield.blog.hu/api/trackback/id/tr312620715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása