Lucas és Ward is elvágyódik
2017. június 11. írta: milan10kb

Lucas és Ward is elvágyódik

p161129-026-liverpool_leeds-e1480451902318-600x401.jpgA brazil európai karrierje a végéhez érhet, míg a walesi kapus állandó játéklehetőségre vágyik.

Nevelőegyesületében, a Gremióban képzeli el pályafutását Lucas Leiva. A rutinos középpályás már tíz éve szolgálja a Liverpoolt, és hazájában alapemberként számolnának vele, míg jelenlegi kenyéradójánál többnyire csere. Jürgen Klopp menedzser egyébként elégedett a védekező középpályással, de nem köré akarja felépíteni a "jövő csapatát".

Danny Ward kapus a Huddersfield Town futballistájaként vívta ki a "terrierekkel" a feljutást a Premier League-be, és a klub az első osztályban is kezdőként számolna vele. Vélhetően nem lesz akadálya az újabb kölcsönadásnak, hiszen Simon Mignolet és Lloris Karius továbbra is Ward előtt van a rangsorban.

A bejegyzés trackback címe:

https://thisisanfield.blog.hu/api/trackback/id/tr2512585337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása