Sturridge távozásáról írnak a brit lapok
2016. február 05. írta: milan10kb

Sturridge távozásáról írnak a brit lapok

lfc-sturridge.jpgA Daily Mail és a Mirror szerint is távozhat a nyári átigazolási szezonban a Liverpooltól a sérülékeny Daniel Sturridge.

Az idei és az előző szezonban is csak epizódszerepeket kap az angol válogatott támadó, mivel rengeteget bajlódik sérüléssel: a bokája, a vádlija és a csípője is okozott neki problémát az elmúlt másfél évben.

A lapok szerint a Chelsea, a Tottenham Hotspur, az Arsenal és a West Ham United is vinné a támadót, de akár még kisebb nevű csapatok is szóba jöhetnek. Ezek azonban csak pletykák, kérdés, Jürgen Klopp menedzser mikor elégeli meg a helyzetet.

Azt nem tudni, hogy a 26 éves Sturridge mikor fog pályára lépni, de már csapattársaival edzett csütörtökön is. Egy biztos, a pályán szükség lenne rá az ő gólérzékenységére, mert a szezonban hat meccsen négy gólt szerzett, amivel még így is a legeredményesebb játékosaink közé tartozik.

(Fotó: liverpoolecho.co.uk)

A bejegyzés trackback címe:

https://thisisanfield.blog.hu/api/trackback/id/tr128363014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása