Fekir lehet a nyár nagy fogása?
2018. június 05. írta: milan10kb

Fekir lehet a nyár nagy fogása?

nabil_fekir.jpgAz Olympique Lyon középpályása szívesen igazolna Liverpoolba, de még nincs hivatalos ajánlat.

Ameddig pedig nincs hivatalos ajánlat, gyakorlatilag felesleges is bármiről beszélni. Vagy mégsem?

Nabil Fekir ugyanis saját maga ismerte el, szívesen igazolni a Bajnokok Ligája-döntős együttesbe. Jürgen Klopp menedzser januárban elveszítette Philippe Coutinhót, igazi helyettesét még nem sikerült megtalálnia. A jelenleg a francia válogatottal a világbajnokságra készülő Fekir képviselője, Jean-Pierre Bernes elmondta újságírói kérdésekre, hogy még nem járt Liverpoolban. Egyelőre.

"Nabillal el fogunk menni Liverpoolba, vagy máshová, ha megvan az egyezség a kérő klub és a Lyon között, valamint a tulajdonos zöld utat ad" - fogalmazott az ügynök. "A Liverpool érdeklődése valós, de konkrétumok még nem születtek. Hosszú a nyár, jöhetnek más kérők is."

Nabil a Lyon saját nevelésű futballistája és egyben csapatkapitánya. A támadó középpályás 24 éves, 11-szeres válogatott. A legutóbbi szezonban 40 tétmeccsen 23 gól és nyolc gólpassz volt a mérlege.

A bejegyzés trackback címe:

https://thisisanfield.blog.hu/api/trackback/id/tr4914024696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zorro8 2018.06.06. 10:34:34

Én Bayern szurkoló vagyok, de ezek után amit itt teljesített, a Liverpool, ezek után le a kalappal és hajrá előre sok sikert továbbra is Sallah Világcsillag
Mané Kedvencem Firmino a szokásos brazil futballista azaz nagyon jó
És még nem beszélve a többiekről, a hollandokról, és legfőképpen Kloppról a világ egyik legjobb edzőjéről.
Hajrá Bayern! Hajrá Liverpool!
süti beállítások módosítása