Lemar, Mahrez és Martins is a listán
2018. január 05. írta: milan10kb

Lemar, Mahrez és Martins is a listán

rijad_mahrez.jpgAmíg Coutinho jövője nem dől el, addig minden nap jön egy új név, mint a lehetséges utódja.

Ilyen ez az átigazolási időszak, pletykák pletykák hátán. Na, persze nem azt mondjuk, hogy a Thomas Lemar, Rijad Mahrez, Gelson Martins hármas közül egyik támadó sem keltette fel a Liverpool és Jürgen Klopp menedzser figyelmét. Mindhárom labdarúgót összeboronálta már a sajtó a "vörösökkel", de mint mindig, ezúttal is Lemarral kapcsolatban írnak a legtöbbet.

A Liverpool Echo a nyáron biztos forrásokra hivatkozva azt írta, Lemar hajlik arra, hogy Klopp csapatához igazoljon, klubja, a francia bajnokságban szereplő AS Monaco viszont ragaszkodik a 22 éves tehetséghez. Most úgy tűnik, annyiban változott a helyzet, hogy a hercegségbéliek akár el is engednék, de csak egy megfelelő ajánlat esetén, ami valahol 70 millió euró körül mozoghat.

Mahrez egy olcsóbb alternatíva lenne, ezt írta a minap az Independent újságírója. A Leicester City egyik legjobbja idén is kiváló formának örvend, 24 mérkőzésen nyolc-nyolc gólja és asszisztja van, ami jóval meggyőzőbb Lemarénál (18 meccs, két gól, négy gólpassz). Ugyanakkor csak a statisztikák alapján butaság lenne ítélkezni, de még szerencse, hogy Liverpoolban mostanában értenek ahhoz, kit kell szerződtetni.

Martins is jó szezont fut, van már kilenc találata és hét gólpassza, a Bajnokok Ligájában is rendre pályára lépett. Lemarhoz hasonlóan 22 éves, és mindhárom labdarúgó közül talán a leggyorsabb is. A piaci értékét a transfermarkt.de 20 millió euróra becsüli, míg Lemar és Mahrez értéke 30-30 millió.

Amint van friss fejlemény bárkiről, jelentkezünk :)

A bejegyzés trackback címe:

https://thisisanfield.blog.hu/api/trackback/id/tr2213552125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása