Eljön még Origi ideje is - talán másik együttesben?
2017. augusztus 27. írta: milan10kb

Eljön még Origi ideje is - talán másik együttesben?

dorigi_espnfc.jpgKlopp beszélt a támadóiról, illetve az előttük álló időszakról, hiszen a lapok sok mindent írnak.

Csak az igazságot nem, mondhatná Jürgen Klopp menedzser. Idén Divock Origi még egyetlen alkalommal sem volt kezdő, a Hoffenheim elleni Bajnokok Ligája-visszavágón pedig még a kispadra sem fért oda, hiszen a német szakember Dominic Solanke-t és Daniel Sturridge-et ültette le a kispadra, míg a Sadio Mané, Mohamed Szala, Roberto Firmino hármas kezdett.

Ez azonban nem azt jelenti, hogy Origi menni akar. Klopp elmondta, jelen pillanatban senki nem akar távozni, a klub sem kíván megválni senkitől, és még a hosszú sérülése után visszatérő Danny Ings is megkapja a lehetőséget a bizonyításra.

"Nem jelenthetem ki, hogy ezek a srácok mindig boldogak" - jelentette ki a szakember pénteken. "Augusztus végéig még van idő, de a mai napig semmi nem történt. Dominic egyelőre fantasztikusan dolgozik. Divock semmi rosszat nem csinált, amiért kimaradt a meccskeretből, de a szabály az szabály. Már beszéltem vele erről. Danielnek a legjobb alapozása volt a mostani az ittlétem óta, és a kisebb sérülése ellenére is rendben volt a teljesítménye a Crystal Palace ellen. A Hoffenheim ellen egy másik felállást kellett találnunk, ami jól működött, de mindenki előtt meglesz a lehetőség a bizonyításra."

Klopp hozzátette, mindenkinek igyekszik segíteni abban, hogy szintet lépjen, de garantálni senkinek sem fogja tudni, hogy a "következő tíz mérkőzésen" pályára lép.

A bejegyzés trackback címe:

https://thisisanfield.blog.hu/api/trackback/id/tr4712782912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása