Na most mi van? Megy vagy marad Coutinho?
2017. augusztus 11. írta: milan10kb

Na most mi van? Megy vagy marad Coutinho?

coutinho_liverpool.jpgMegőrülnek a Liverpool-szurkolók, hiszen folyamatosan, egymásnak ellentmondó hírek jelennek meg.

Pletykák, hírek - ember legyen a talpán, aki megmondja, mi is most az igazság. Szinte lehetetlen eldönteni, ki mond igazat. Most mi megpróbáljuk, bár szerintem nem fog összejönni. Igyekszünk nem elfogultak lenni.

Tehát amit tudunk, az az, hogy Philippe Coutinhót a spanyol La Ligában vitézkedő Barcelona kinézte magának. Amikor Neymar még a katalánokat erősítette, állítólag lobbizott honfitársánál a vezetőknél, de üres fülekre talált. És még ha ajánlatot is kapott volna a Liverpool, valószínűleg nem engedte volna el, és lehet, hogy a játékos sem váltott volna.

Most, hogy Neymar a Paris Saint-Germainbe igazolt 222 millió euróért, a Barcelonának bőven van pénze megtalálnia a megfelelő utódját. Két kiszemelte van: Coutinho és a Borussia Dortmund fiatalja, Ousmane Dembélé. Jó hír a "vörösök" drukkereinek, hogy Dembélé a közösségi oldalain apró változtatásokat eszközölt: egyebek között eltüntette klubja nevét az adatlapjáról.

Pár héttel ezelőtt Jürgen Klopp, a Mersey-partiak menedzsere kijelentette: Coutinho, nem, nem és nem eladó! Ezt követően a Liverpool ECHO, amely mindig jól értesült a klubnál történő dolgokról, azt írta, a 25 éves középpályás saját maga ment oda Klopphoz és mondta: "Főnök, ha nem akarnak eladni a tulajdonosok, én örömmel maradok."

Nagy tervei vannak a csapatnak, bajnokságot akar nyerni, és újra ott van a Bajnokok Ligájában - igaz, a csoportkörért még le kell gyűrnie a német Hoffenheimet. Ehhez kell Coutinho, igaz, mindenki pótolható, csak ez a Liverpoolnak nehezen megy (lásd Luis Suárez esete).

Ha a Liverpool tulajdonosa, az FSG eladja Coutinhót, akkor egyértelmű: csak a pénz számít neki. ÉS ITT JÖN A LÉNYEG!

Augusztus 11-én olyan hírek láttak napvilágot, melyek szerint Coutinho átigazolási kérelmet nyújtott be. Erre jött a klub hivatalos válasza: a brazil a nyári átigazolási időszak lezárta után is a Liverpool futballistája lesz.

Ezt követően aztán a Sky Sports, angol és spanyol újságírók is azt írták: Coutinho valóban átigazolási kérelmet nyújtott be, amit helyi idő szerint 13 órakor küldött el a vezetőségnek. Vélhetően erre reagált a Liverpool, hogy "oké Phillipe, majd beszélünk róla, de idén nyáron nem mész".

Ha Coutinho nem érezné jól magát, már rég, a felkészülési időszak elején jelezte volna távozási szándékát. Szerződésében nem szerepel kivásárlási ár, így a Liverpoolnak nem kell őt eladnia. DE! Guillem Balague spanyol újságíró a Twitteren Coutinhót idézte: "Nyugalom, Barcelona, mindent megteszek a távozásom érdekében".

Ember legyen a talpán, aki kitalálja, mi lesz ennek a vége.

A bejegyzés trackback címe:

https://thisisanfield.blog.hu/api/trackback/id/tr5412731032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása