Az Atletico argentinja került a Liverpool radarjára
2017. július 11. írta: milan10kb

Az Atletico argentinja került a Liverpool radarjára

acorrea.jpgA "vörösök" a hírek szerint már ajánlatot is tettek a fiatal támadónak, aki ennél is többet szeretne keresni.

A francia Foot Mercato értesülései szerint a Liverpool menedzsere, Jürgen Klopp kinézte magának a spanyol Atletico Madrid argentin válogatott támadóját, Angel Correát.

A 22 éves tehetség egyelőre nem robbant be a madridiak kezdőjébe, néhány alkalommal volt kezdő, de Diego Simeone vezetőedző így is pályára küldte 31 alkalommal a La Ligában, ezeken összesen négy gólt lőtt.

A francia lap szerint a Liverpool éves szinten 2.9 millió angol fontos fizetést ajánlott a hétszeres válogatottnak, ő azonban közel 4 millióra vágyik.

Még egy bökkenő lehet a transzferben: az Atletico januárig nem igazolhat, éppen ezért csak akkor engedné el Correát, ha megfelelő ajánlat futna be érte. A Foot Mercato egy 25 milliós összegről ír a Mersey-partiak részéről. A sokoldalú támadó piaci értéke 18 millió euró.

A bejegyzés trackback címe:

https://thisisanfield.blog.hu/api/trackback/id/tr3012657757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása