Kloppnak nem kellenek nagy nevek, hogy nagy csapatot építsen
2016. július 16. írta: milan10kb

Kloppnak nem kellenek nagy nevek, hogy nagy csapatot építsen

jurgenklopp.jpgJürgen Klopp menedzser nem fogja minden szurkoló vágyát kielégíteni, legalábbis az átigazolási piacon biztosan nem, hiszen elégedett a jelenlegi kerettel, sztárjátékos érkezésére pedig senki se számítson.

"Ha szeretnénk egy játékost, és nyilván esélyünk nincs a megszerzésére, nincs is miről beszélnünk" - mondta a német szakember. "Száz százalékban elégedett vagyok azokkal a srácokkal, akiket eddig idehoztunk. Ebben az időszakban mindig nagyok az elvárások. Mindenki nagy neveket akar, nagy elvárásokat, természetesen a nagy nevű futballisták miatt. Ha pedig egy olyan labdarúgót szerződtetünk, aki nem ismert, jönnek a negatív megjegyzések. Senki nem foglalkozik azzal, hogy az elmúlt idényben voltak jó meccseink. A Manchester United és a Manchester City is nagy neveket igazolt, de nálunk most a csapatépítésen van a hangsúly."

A Liverpool eddig Joel Matippal, Marko Grujiccsal, Loris Kariusszal és Sadio Manéval erősödött, míg a United Zlatan Ibrahimovicsot és Henrih Mhitarjant is megszerezte, a City pedig Ilkay Gündogant szerződtette.

A bejegyzés trackback címe:

https://thisisanfield.blog.hu/api/trackback/id/tr688893370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása