A kétgólos előny sem volt elég
2016. február 06. írta: milan10kb

A kétgólos előny sem volt elég

lfc-firmino2.jpgSzombaton a Liverpool hazai pályán 2-2-es döntetlent játszott a kiesés ellen küzdő Sunderland ellen a bajnokság 25. fordulójában.

Roberto Firmino remeklése sem volt elég a "vörösöknek" arra, hogy begyűjtsék a három bajnoki pontot. A brazil támadó az 59. percben James Milner bal oldali beadását fejelte vissza a hosszúba, majd a 70. minutumban önzetlenül passzolt Adam Lallanának, aki védőjével a nyakán is eredményes tudott lenni.

A kétgólos előny azonban mit sem ért. A 82. és a 89. percben is gólt lőttek a vendégek: Adam Johnson szabadrúgásból volt eredményes, míg Jermaine Defoe Mamadou Sakhót forgatta meg rendesen a 16-oson belül. Az első sunderlandi gólnál talán Simon Mignolet is jobban figyelhetett volna.

Jelenleg a Liverpool 35 pontjával nyolcadik a tabellán, míg a Sunderland 20 egységgel a 19.

Bogdán Ádám ezúttal sem volt ott a keretben, míg Daniel Sturridge igen, aki 2013-as januári érkezése óta több mint 600 napot volt már sérült. A találkozón Jürgen Klopp menedzser nem volt jelen vakbélgyulladás gyanúja miatt, míg Dejan Lovrent és Joe Allent az első félidőben sérülés miatt le kellett cserélni.

A szurkolók egy csoportja tartotta magát korábbi kijelentéséhez: 13 perccel a mecss vége előtt kisétáltak a stadionból, így tiltakozva a magas jegyárak ellen.

A mérkőzés góljai:

(Fotó: mirror.co.uk)

A bejegyzés trackback címe:

https://thisisanfield.blog.hu/api/trackback/id/tr218365870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása