Ings iránt is van érdeklődés
2018. január 08. írta: milan10kb

Ings iránt is van érdeklődés

danny_ings.jpegÚgy tűnik, sérülései már a múlté, viszont ha játszani akar, váltania kell.

Danny Ings iránt a West Ham United, a Newcastle United, a Stoke City és a West Bromwich Albion is érdeklődik az angol sajtóhírek szerint. A West Ham egyik szurkolói oldala szerint a 25 éves angol csatár ki tudná húzni a bajból a klubot, nevezetesen bent tudná tartani az élvonalban.

Az egyszeres angol válogatott rengeteget volt sérült 2015-ös érkezése óta, idén pedig még csak perceket játszott az első csapatban. Habár egyre többször fér oda a kispadra, Dominic Solanke, Daniel Sturridge és Roberto Firmino is egyértelműen előtte van a rangsorban.

A szimpatikus Ingsnek, ha újra fel akarja építenie karrierjét, váltania kell, ugyanakkor elképzelhető, hogy erre csak a nyáron kerül sor. Hihetetlen, de két és fél év alatt mindössze 14 mérkőzésen lépett pályára, ezeken három gólt szerzett a Mersey-partiak szerelésében.

A bejegyzés trackback címe:

https://thisisanfield.blog.hu/api/trackback/id/tr413558653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása