Aubameyang érkezhet, de kell több támadó?
2017. december 01. írta: milan10kb

Aubameyang érkezhet, de kell több támadó?

peauba.jpgA Mirror információi szerint a gaboni támadó ismét Jürgen Kloppal szeretne együtt dolgozni.

Pierre-Emerick Aubameyang a hírek szerint megelégelte jelenlegi csapatának, a Borussia Dortmundnak a vesszőfutását. A német sztárcsapat nincs jó formában, ráadásul még a klub meg is büntette a 28 éves gaboni támadót, amiért az egy tréningről elkésett. A németek állítólag 60 millió euróért el is engednék januárban.

Persze, mindezeknek ellent mond Aubameyang pár héttel ezelőtti nyilatkozata, melyben elmondta, fantasztikusan érzi magát Dortmundban.

A Mirror azonban arról ír, hogy a csatár ismét együtt dolgozna Jürgen Kloppal, de az olasz AC Milan kapcsán is emlegetik már. Való igaz, napjaink egyik leggólerősebb támadójáról van szó, aki érzi a kaput, gyors és technikás is. Roberto Firmino, Daniel Sturridge, Dominic Solanke és Danny Ings, és még a fiatal Rhian Brewstert se felejtsük el. Mellettük aligha van szükség még egy csatárra, de!

Klopp korábban azt nyilatkozta, Sturridge azért nem mehetett a nyáron, mert nem tudott volna a helyére megfelelő minőségű játékost szerződtetni. Januárban pedig a West Ham United állítólag mindent megtesz a szezonban még csak 13 meccsen pályára lépett angolért...

A bejegyzés trackback címe:

https://thisisanfield.blog.hu/api/trackback/id/tr6013408467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása