Vége? A Barcelona nem küzd tovább Coutinhóért?
2017. augusztus 21. írta: milan10kb

Vége? A Barcelona nem küzd tovább Coutinhóért?

pcoutinhobarcelonabatch.jpgA Sky Sports spanyol szakírója, Guillem Balague számolt be a legfrissebb információkról.

Mint ismert, Neymar távozása óta a Barcelona bőszen keresi a brazil utódját, és egyik kiszemeltje a támadó honfitársa, Coutinho. A liverpooliak azonban már az első érdeklődés hallatán közleményt tettek közé hivatalos oldalukon, hogy megnyugtassák szurkolóikat: csapatuk egyik legnagyobb sztárja a nyári átigazolási időszak bezárta után is a "vörösöket" fogja erősíteni.

A szakíró szerint a katalánok összesen három ajánlatot tettek a 25 éves futballistáért – a legutóbbi 113 millió angol fontos volt. Balague elárulta, hogy a liverpooliak egyetlen pillanatra sem gondolkodtak az eladáson, éppen ezért a Barcelona képviselői vasárnap este hét óráig adtak határidőt az angoloknak, emailben.

"A Liverpool arra az emailre már nem is válaszolt, hiszen egyáltalán nem is akarta eladni játékosát" – írja a skysports.com a szakíróját idézve. "Ezzel véget ér Coutinho Barcelonába történő átigazolása. Persze, sosem lehet tudni, mi történik legközelebb, de ha a Barcelona valóban adott egy határidőt, akkor nem valósul meg a transzfer."

Balague úgy véli, a spanyol óriásnak ideje, hogy Ousmane Dembelét leigazolja, de hozzátette: a Nice középpályásáért, Jean Seriért is már 40 millió eurót adna.

A bejegyzés trackback címe:

https://thisisanfield.blog.hu/api/trackback/id/tr4412768522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása