Morenóért pénzt akar a Liverpool, nem pedig Gulamot
2017. június 26. írta: milan10kb

Morenóért pénzt akar a Liverpool, nem pedig Gulamot

byemoreno.jpgKloppnak nem kell a Napoli-védő, Moreno kivásárlási ára továbbra is 15 millió angol font.

A Napoli a múlt héten 11 millió angol fontot ajánlott a Liverpool kegyvesztett bal oldali védőjéért, Alberto Morenóért. Az olasz klubnak új játékost kell keresnie erre a posztra, mivel Fauzi Gulam nem érzi jól magát Nápolyban, sőt szíve szerint országot is váltana.

Moreno alapembernek számított két szezonon keresztül a Mersey-partján, ám az előző idényben James Milner kiszorította őt a kezdőből - úgy, hogy a rutinos angol eredetileg középpályás, ráadásul még jobblábas is. A Napoli éppen ezért startolt rá Morenóra, akiért legalább 15 millió fontot kér a Liverpool, hiszen az AC Milan, az Inter Milan és korábbi klubja, a Sevilla is vinné.

A Napoli felajánlott egy cserét, a hírek szerint Gulamot adta volna Morenóért, ám Kloppnak nincs szüksége a 26 éves algériaira.

A bejegyzés trackback címe:

https://thisisanfield.blog.hu/api/trackback/id/tr8512620775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása