Hivatalos: Szala Liverpoolban folytatja
2017. június 23. írta: milan10kb

Hivatalos: Szala Liverpoolban folytatja

mosalah.jpegA Liverpool FC hivatalosan is bejelentette az egyiptomi támadó érkezését.

Szala helyi idő szerint csütörtök kora délelőtt érkezett meg a "vörösök" edzőközpontjába, ahol átesett az ilyenkor kötelező orvosi vizsgálatokon, majd délután aláírta hosszú távú szerződését. A klub nem hozta nyilvánosságra annak hosszát, de a sajtóban ötéves kontraktusról írnak, és heti 90 ezer angol fontot fog keresni.

Természetesen az átigazolási díjat sem közölte a Liverpool, viszont egybehangzó hírek szerint ez az összeg 35 millió euró, ami egyéb bónuszokkal együtt akár 44 millió is lehet.

Szala a 11-es mezt fogja viselni, amit az elmúlt szezonokban Roberto Firmino hordott, de a brazil váltott a kilencesre.

A 25 éves szélső kiváló idényt produkált, 19 gólt szerzett az AS Roma szerelésében. Korábban már játszott Angliában, a Chelsea futballistája volt egy rövid ideig, majd a Fiorentinában és a Romában sikerült a helyes útra térnie.

Szala új klubja hivatalos honlapjának elmondta, hogy büszkeséggel tölti el, hogy a Liverpoolban futballozhat, éppen ezért mindent megtesz annak érdekében, hogy trófeákat nyerjen új társaival.

A bejegyzés trackback címe:

https://thisisanfield.blog.hu/api/trackback/id/tr3912613197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása