Karius nem megy vissza a Bundesligába
2017. június 22. írta: milan10kb

Karius nem megy vissza a Bundesligába

lkarius.jpgSajtóhírek szerint ajánlatokat kapott Németországból a fiatal kapus, aki azonban nem akar váltani.

Egy éve igazolt a Liverpoolhoz Loris Karius a Mainztól, viszont állandó helyet egyelőre nem tudott magának kiharcolni a kezdő csapatban. Simon Mignolet-t csak tíz bajnokin tudta kiszorítani a kapuból, ezeken a találkozókon 12 gólt kapott, három alkalommal "nullázott", illetve védett még három-három FA Kupa- és Ligakupa-összecsapáson.

A belga mellett elképzelhető, hogy Danny Warddal is meg kell küzdenie a 24 éves németnek a csapatba kerülésért, bár Ward minden bizonnyal újabb egy évre kölcsönbe kerül a Huddersfield Townhoz. Karius ügynöke elmondta, hogy a kevés játéklehetőség ellenére a kapusnak esze ágában sincs távozni.

"A pletykák ellenére semmi sem igaz abból, hogy Loris váltani szeretne" - mondta a Goalnak Florian Goll. "Nem rövid távra kötelezte el magát a Liverpoollal. Bízik a menedzserben felfogásában, és maximálisan felkészült akar lenni az alapozás kezdetére, hogy ő legyen az első számú kapus."

Nem mellesleg boldog születésnapot Loris Kariusnak és Danny Wardnak is, hiszen mind a ketten ma ünneplik a 24. születésnapjukat.

A bejegyzés trackback címe:

https://thisisanfield.blog.hu/api/trackback/id/tr4312613077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása