Jövő nyáron lejár Can szerződése
2017. június 22. írta: milan10kb

Jövő nyáron lejár Can szerződése

emrecan.jpgA Liverpool szeretné megtartani a német válogatott középpályást, míg a Juventus örömmel szerződtetné.

2018 nyarán lejár Emre Can szerződése a klubbal, Jürgen Klopp menedzser azonban nem aggódik a 23 éves futballista jövőjét illetően. A szezon végén a szakember elmondta, hogy bár még nem született egyezség a hosszabbításról, tárgyalások már voltak, és személy szerint ő ragaszkodik honfitársához.

"Szerintem nem titok, hogy mennyire kedvelem Emrét" - fogalmazott korábban Klopp. "Szereti a klubot, és ez a normális. Tárgyalunk, nincs nyomás rajtunk, minden rendben van, kölcsönösen tiszteljük egymást."

A Juventust már hónapokkal ezelőtt is szóba hozták a Bayern Münchent és Bayer Leverkusent is megjárt Cannal, aki a szezonban 32 bajnoki mérkőzésen öt gólt szerzett, jelenleg pedig a Konföderációs Kupán szerepel a német válogatottal.

A bejegyzés trackback címe:

https://thisisanfield.blog.hu/api/trackback/id/tr5912612639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása