A másodosztályban is folyik a védőkeresés
2017. június 13. írta: milan10kb

A másodosztályban is folyik a védőkeresés

bgibson.jpgA PL-től idén búcsúzó Hull Cityből és Middlesbrough-ból is igazolna fiatal védőt a Liverpool.

Sem a Hull, sem pedig a Middlesbrough nem tudta kiharcolni a bennmaradást az élvonalban, így a következő idényt a Championshipben kezdhetik csak meg. Viszont vannak olyan játékosaik, akik teljesítményükkel felhívták magukra a figyelmet, így könnyen elképzelhető, hogy ők a nyáron klubot váltanak.

A Liverpool játékosmegfigyelői a balhátvéd Josh Tymont és a középhátvéd Ben Gibson ajánlották Jürgen Klopp menedzser figyelmébe. A két játékost már korábban is szóba hozták a "vörösökkel", nem is véletlenül, hiszen a klub az említett posztokon hiányban szenved.

Tymon a Hull felnőtt csapatában a szezonban mindössze 685 percet kapott, de még csak 18 éves. Természetesen sorba állnak érte a kérők (Aston Villa, Stoke City, Watfrod), de könnyen lehet, hogy a "tigrisek" is tudnak neki állandó játéklehetőséget biztosítani. Posztriválisa az az Andrew Robertson, akit szintén szóba hoztak már a Liverpoollal.

A 24 esztendős Gibson rutinosabbnak mondhatja magát, olyannyira, hogy már az angol válogatottba is kapott meghívót. Gary Monk, az észak-angliaiak frissen kinevezett menedzsere ragaszkodik a játékoshoz, aki csak akkor váltana, ha kezdőként kapna szerepet - erre pedig Liverpoolban nincs garancia.

A bejegyzés trackback címe:

https://thisisanfield.blog.hu/api/trackback/id/tr1812589899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása