Carraghert is sokkolták az új jegyárak
2016. február 09. írta: milan10kb

Carraghert is sokkolták az új jegyárak

lfc-carragher.jpgJamie Carragher is csatlakozott azokhoz a szurkolókhoz, akik a 78. percben távoztak az Anfieldről a hétvégén.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Sunderland elleni bajnoki mérkőzésen a drukkerek egy csoportja úgy tiltakozott a jövő évi jegydrágulásról, hogy 13 perccel a mérkőzés vége előtt felálltak székükről és kisétáltak a stadionból. Ez több ezer szimpatizánst jelent.

Hozzájuk csatlakozott a liverpooliak élő legendája, Carragher is, aki szerint a klub tulajdonosai hihetetlenül magas árat (77 angol fontba fog kerülni egy jegy a jelenlegi 59 helyett) kérnek.

"Sokan mondták nekem, hogy a kiemelkedő fizetések miatt emelik a jegyárakat" - írta Carragher a Daily Mailben. "Igen, jól meg voltam fizetve, de tizenhét évig ott voltam, és összehasonlítva néhány csapattársaméval, igazságos is volt. Ezt szeretné mindenki elmondani a jegyárakról: igazságos. Tudom hogy az emelés engem nem érint, de rengeteg mindent tudok a városomról, és hetvenhét font túlságosan is drága Liverpoolban. Az, hogy elhagytuk a stadiont, nem volt a legszebb dolog. Ez egy sztrájk volt a tulajdonos, a Fenway Sports Group irányába, és a hangulat sem volt jó, hiszen a szurkolók egymásra voltak mérgesek."

A klub közleményében jelezte, csak bizonyos helyeken, kiemelkedő mérkőzéseken fog majd 77 fontba kerülni egy jegy, míg egy kiscsapat elleni találkozóra akár már kilenc fontért is váltható belépő.

Könnyen elképzelhető, hogy a hétvégén több stadionban is lesz majd hasonló "kisétálás", hiszen az összes szigetországi drukker nehezményezi a folyamatosan dráguló jegyárakat.

A bejegyzés trackback címe:

https://thisisanfield.blog.hu/api/trackback/id/tr538376870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása