Eldőlt, Klopp elárulta, mi lesz Alberto Moreno sorsa
2017. augusztus 06. írta: milan10kb

Eldőlt, Klopp elárulta, mi lesz Alberto Moreno sorsa

amoreno.jpgA kiváló felkészülési időszakot teljesítő spanyol védőért több csapat is bejelentkezett idén nyáron.

Jürgen Klopp, a Liverpool menedzsere döntött Alberto Moreno sorsáról.

Mint ismert, a tehetséges balhátvéd a klubhoz érkezve rögtön alapember lett, de a 2015/16-os szezonban olyan pocsékul telesített, hogy tavaly csak néhány alkalommal volt kezdő, az eredetileg középpályás James Milner kitúrta őt a posztjáról.

Az idei alapozása viszont jól sikerült Morenónak, és bár érkezett Andrew Robertson vetélytársnak, Klopp az Athletic Bilbao ellen 3-1-re megnyert összecsapás után tiszt vizet öntött a pohárba.

"Valójában ez a felkészülési mérkőzés is adott nekünk új játékosokat" - idézi a Liverpool hivatalos honlapja Kloppot. "Alberto Moreno száz százalékban visszatért, ami nagyon jó a rossz szezonját követően. Andrew Robertson megmutatta, hogy mire képes, és bár persze, még hozzá kell szoknia a mi stílusunkhoz, láthatták, hogy támadásban mire képes. Ez azt jelenti, hogy James Milner visszatér a középpályára, szóval úgy igazoltunk középpályást, hogy nem is voltunk ott az átigazolási piacon, ami nagyszerű."

Klopp még kiemelte Ryan Kent, Benjamin Woodburn és Dominic Solanke teljesítményét is - abban biztos lehetünk, hogy őket is láthatjuk jó néhány mérkőzésen az első csapatban.

A bejegyzés trackback címe:

https://thisisanfield.blog.hu/api/trackback/id/tr5612723554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása