Még egy évig csodálhatjuk Coutinhót, aztán viszlát
2017. július 31. írta: milan10kb

Még egy évig csodálhatjuk Coutinhót, aztán viszlát

pcoutinho_1.jpgA klub legendája szerint kizárt dolog, hogy a brazil ne mondjon jövőre igent a Real Madridnak vagy a Barcelonának.

Jamie Carragher egész karrierje során a Liverpoolban játszott, de most sok szurkolót magára haragított. Pedig semmit nem csinált a korábbi belső védő, csak realistán értékelt.

Philippe Coutinhót idén nyáron állítólag a Barcelona nagyon szeretné leigazolni, Jürgen Klopp menedzser azonban nem engedi, de ami még fontosabb, maga a támadó középpályás is kijelentette: ha nem akarnak tőle megválni a tulajdonosok, örömmel marad. És a tulajdonosok nem akarnak tőle megválni.

"Remélhetőleg még tizenkét hónapot kihozhatunk belőle" - mondta Carragher, aki szerint a játékoson múlik minden. "Amikor aláírta ötéves szerződését, nem hittem volna, hogy kitölti azt. Nincs kétségem afelől, hogy Philippe az egyik spanyol óriásnál akar játszani karrierje ezen szakaszában, ahogy a többi dél-amerikai futballista is. Ha jövőre jön egy nagy ajánlat érte, szerintem elmegy. Nem tehetünk mást, örüljünk, hogy idén marad, aztán meglátjuk, merre haladnak a dolgok."

A bejegyzés trackback címe:

https://thisisanfield.blog.hu/api/trackback/id/tr5212704469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása