A 70 millió sem volt elég!
2017. július 20. írta: milan10kb

A 70 millió sem volt elég!

nkeita.jpgAz RB Leipzignek van pénze, éppen ezért még 70 millió angol fontra is nemet mondott.

Nem mondott le arról a Liverpool, hogy még a nyáron megszerezze a német Bundesliga legutóbbi ezüstérmesének, az RB Leipzignek a középpályását, Naby Keitát.

Dietrich Mateschitz, a Red Bull mindenhatója saját maga ismerte le, hogy 70 milliós ajánlatot kapott a lipcsei klub Keitáért.

"Csak azért nem adunk el valakit, hogy pénzt kapjunk érte" - idézi az üzletembert a The Telegraph. "Nemrég hetvenöt millió eurót kaptunk Nabyért, de nem megy sehová, szó sem lehet róla. Élő szerződéssel rendelkezik. Ha elengednénk, az nem csak a szurkolóink felé lenne sportszerűtlen, hanem az olyan labdarúgókkal szemben is, mint Timo Werner, akinek szintén vannak ajánlatai."

Az energiaital-gyárosok valóban dúskálnak az eurómilliókban, nagyon úgy fest, hogy a Liverpool nem szerzi meg a 22 éves guineai válogatottat.

A bejegyzés trackback címe:

https://thisisanfield.blog.hu/api/trackback/id/tr9612676361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása