Új szerződést Flanagannek, gyorsan!
2016. március 17. írta: milan10kb

Új szerződést Flanagannek, gyorsan!

jon-flanagan.jpgEgy scouse mindig kell a Liverpoolba. Nincs olyan, hogy helyi srác nélkül álljon fel a Liverpool. Persze Jon Flanagan sem alapember jelenleg, de meg kell tartani. Új szerződést neki, de most!

Jó, lehet, hogy egy kicsit elfogult vagyok vele szemben, de lássuk be: kell egy helyi arc is a csapatba. Hosszú éveken keresztül két scouse is ott volt a keretben, sőt, mindketten csapatkapitányok voltak: Steven Gerrardról és Jamie Carragherről van szó. A korábbi években pedig még több "vörösnek született" rúgta a labdát a klubnál.

Flanagan szerződése a szezon végén lejár a klubbal, így már szabadon tárgyalhat bármelyik kérőjével. És abban biztosak lehetünk, keresték már meg őt máshonnan, de miért is menne el? Jürgen Klopp számol vele, ez a nyilatkozataiból is érződik, Flanagan pedig érzi a bizalmat, még akkor is, ha az Európa Liga-keretbe nem fért be. Számára viszont most az a legfontosabb, hogy egyre nagyobb terhelést kapjon, ennek megfelelően pedig az U21-es csapatban is pályára szokott lépni - legutóbb például baloldali védő volt.

Az elmúlt másfél évben a 23 éves játékos komoly térdsérüléssel bajlódott, de úgy tűnik, ez már múlté. Ha ismét százszázalékos állapotban lesz, biztos vagyok benne, hogy még többet láthatjuk a pályán, és akkor Nathaniel Clyne-nak és Alberto Morenónak is aggódnia kell a posztja miatt. Mert bizony, Flanagan képes akár őket is kiszorítani!

Na a lényeg, hogy a hírek szerint a felek tárgyalóasztalhoz ültek, és Flanagan még további három évre írhat alá. Remélem, hogy ez így is lesz. Ámen.

A bejegyzés trackback címe:

https://thisisanfield.blog.hu/api/trackback/id/tr578490240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása