Bogdán és Flanagan sincs benne az EL-keretben
2016. február 04. írta: milan10kb

Bogdán és Flanagan sincs benne az EL-keretben

lfc-bogdan.jpegJürgen Klopp menedzser többek között Bogdán Ádámot és Jon Flanagant sem nevezte a Liverpool tavaszi Európa Liga-keretébe.

A legmeglepőbb kimaradó Bogdán, aki kegyvesztetté vált az elmúlt hetekben, hiszen két mérkőzésen kétszer is komoly hibát vétett. Simon Mignolet mellett a skót Aberdeentől visszahívott Danny Ward lesz a két kapus.

A hosszú idő után ismét egészséges Flanagan mellett még a sérült Joe Gomez és Danny Ings sincs a nevezettek között, így Joao Teixeira és Steven Caulker bekerült.

A Liverpool EL-kerete: Simon Mignolet, Danny Ward, Nathaniel Clyne, Steven Caulker, Kolo Toure, Dejan Lovren, Alberto Moreno, Mamadou Sakho, Martin Skrtel, Lucas Leiva, Jordan Henderson, James Milner, Emre Can, Joe Allen, Philippe Coutinho, Adam Lallana, Roberto Firmino, Divock Origi, Joao Teixeira, Daniel Sturridge, Christian Benteke.

Jordon Ibe, Brad Smith, Cameron Brannagan, Pedro Chirivella és Jordan Rossiter nincs a nevezettek között, de mivel mindannyian 1994. január 1-je után születtek, bármikor bevethetők, míg Kevin Stewart ebbe a halmazba már nem tartozik bele.

A bejegyzés trackback címe:

https://thisisanfield.blog.hu/api/trackback/id/tr218361116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása