Keita átment az orvosin, jövő nyáron érkezik
2017. augusztus 28. írta: milan10kb

Keita átment az orvosin, jövő nyáron érkezik

nkeita.jpgNaby Keita iránt már a Barcelona is érdeklődik, de a Liverpoolba fog szerződni.

16.28

Naby Keitáért klub rekordot jelentő összeget ajánlott a Liverpool, amit a guineai középpályás klubja, a német RB Leipzig el is fogadott - írja a Liverpool ECHO. Az oldal hozzáteszi, Keita csak a jövő nyáron érkezik, az üzletre azonban azért volt szükség, mert a tehetség egyre több együttes érdeklődését keltette fel.

Miután a felek megegyeztek egymással, Keita át is esett egy orvosi vizsgálatok. Az ECHO információi szerint 48 millió angol fontot kapnak a lipcseiek, ez ugyanis a játékos kivásárlási ára, viszont erre még egyéb prémiumok is jöhetnek.

Hivatalosan még sem a Liverpool, sem pedig a Leipzig nem erősítette meg a hírt.

Korábban írtuk:

Ez ám a nem várt hír! Thomas Lemarért indult hadba ma reggel a Liverpool, közben pedig a Liverpool ECHO a következőket írja: Naby Keita, az RB Leipzig középpályása hétfőn átesett egy orvosi vizsgálaton Wilmslow-ban.

A két klub között is megszületett az egyezség, Keita viszont csak 2018 nyarán csatlakozik a "vörösökhöz".

Az Arsenal kiütve, az átigazolási piacon ismét aktív a klub... Micsoda 24 óra!

A bejegyzés trackback címe:

https://thisisanfield.blog.hu/api/trackback/id/tr3812785844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása