Itt a legfrissebb hírek Coutinhóról és van Dijkról
2017. augusztus 23. írta: milan10kb

Itt a legfrissebb hírek Coutinhóról és van Dijkról

lfc-klopp-coutinho-news.jpgÁllítólag a Barcelona meggondolta magát, a Southampton azonban nem.

Philippe Coutinhóért érkezni fog egy 150 millió eurós ajánlat, már ha hinni lehet a Sky Sports információjának. Ezt azonban biztos, hogy elutasítja a klub, hiszen gondoljunk bele: mi változott volna néhány nap alatt a vezetők fejében?

És már Jürgen Klopp menedzser is kezd belefáradni a témába, a szerdai, Hoffenheim elleni Bajnokok Ligája-visszavágó előtti sajtótájékoztatón azt mondta: "Belefáradtam, hogy ötszázszor is válaszolnom kell ugyanarra a kérdésre. Semmi nem változott, és semmi nem is fog."

Hivatalosan Coutinho hátsérülés miatt nincs bevethető állapotban. Egy angol forrás egyébként megjegyzi, hogy a 25 éves középpályás nyilvánosan még egyetlen alkalommal sem jelentette ki, hogy távozni szeretne Liverpoolból. Igaz, az ellenkezőjét sem - ezt mi tesszük hozzá.

Virgil van Dijk marad a Southampton játékosa, annak ellenére, hogy a "szentek" megszerezték a szintén holland belső védőt, Wesley Hoedt-t az olasz Laziótól 18 millió euróért.

"Hoedt honfitársa, Virgil oldalán szerezhet még több tapasztalatot" - ez egy kiragadott részlet Led Reed nyilatkozatából. Az úriember a Southampton elnökhelyettese.

A bejegyzés trackback címe:

https://thisisanfield.blog.hu/api/trackback/id/tr2012774414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása