Bemutatták a Chelsea-től érkező támadót - videó!
2017. július 10. írta: milan10kb

Bemutatták a Chelsea-től érkező támadót - videó!

dsolanke.jpegA Liverpool hetekkel ezelőtt már tett bejelentést Dominic Solanke érkezéséről, most már a játékos is jelen volt.

Aláírta szerződését a Liverpollal Dominic Solanke, az U20-as világbajnokságon aranyérmet nyert angol válogatottban négy gólt szerző támadó. Nem mellesleg a fiatal tehetséget a viadal legértékesebb játékosának is megválasztották.

Azt a klub nem írja, hogy Solanke hány évre írt alá, de az már biztos, hogy a 29-es mezben fog játszani.

"Lenyűgöző, már most remekül érzem magam, kedvesen fogadtak a társak" - fogalmazott Solanke. "Még csak az edzőszerelést vettem magamra, de már a fellegekben jártam. Remélem, hogy nemsokára magamra ölthetem a mezt is, és történelmet írhatok a csapattal."

A Liverpoolnak csak kompenzációs díjat kell fizetnie a Chelsea-nek, Solanke volt klubjának, hiszen a játékos 24 éven alatti, és erre a szigetországban külön szabály van. Az összeg maximum hárommillió euró.

Solanke legutóbb a Chelsea U23-as csapatában játszott, előtte pedig a holland élvonalban rúgott hét gólt a Vitesse színeiben.

A bejegyzés trackback címe:

https://thisisanfield.blog.hu/api/trackback/id/tr6112655477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása