Sturridge jövője eldőlni látszik
2017. július 02. írta: milan10kb

Sturridge jövője eldőlni látszik

dsturridge.jpgJürgen Klopp menedzser nem engedi Daniel Sturridge-nek a klubváltást, ahogy Joe Gomeznek sem.

A legutóbbi szezonban az angol válogatott támadó mindössze hét Premier League-mérkőzésen volt kezdő, a hálóba három alkalommal talált, nem meglepő tehát, hogy egyes szakírók szerint a klubváltáson gondolkodik a több játéklehetőség érdekében.

A Mirror azonban azt írja, hogy Klopp nem adja el Sturridge-et, hiszen a pótlására nem tudna hasonló kvalitású labdarúgót igazolni - csak akkor, ha kis túlzással bankot robbant. A csatárt egyébként már a Paris Saint-Germainnel is összeboronálták.

A lap szerint Joe Gomez sem mehet, Klopp rá is számít, hiába hívja a Brighton & Hove Albion és a Birmingham City. Mamadou Sakho iránt pedig a Southampton és a Stoke City is érdeklődést mutat már, de csak akkor mehet, ha kifizetik az érte kért 30 millió eurót.

A bejegyzés trackback címe:

https://thisisanfield.blog.hu/api/trackback/id/tr9312636641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása