Coutinho: januárban vagy a nyáron távozik?
2018. január 03. írta: milan10kb

Coutinho: januárban vagy a nyáron távozik?

philippe-coutinho.jpgA Liverpool-szurkolók azt szeretnék, ha örökké "vörös" maradna a brazil játékmester.

Habár Virgil van Dijk szerződtetése bombaként robbant (jó, lehetett rá számítani, de nem néhány nappal az átigazolási időszak kezdete előtt), a leginkább Philippe Coutinho jövője érdekli a Liverpool szurkolóit. A brazilért ugyanis ismét offenzívát indított a spanyol Barcelona, és úgy tűnik, előbb vagy utóbb sikerrel fog járni.

Néhány dolog biztos. Coutinho ki akarja magát próbálni valamikor a Barcelonában, és mivel már öt éve, hogy a "vörösöket" erősíti, eljött számár az idő a váltásra. A Liverpool azonban nem fogja szembe köpni magát azzal, hogy januárban elengedi, a szezon felénél. Mert most ugyanaz van, mint a nyáron: Coutinhóról azt mondják, sérült, a katalán média pedig már biztosra veszi: januárban átköltözik Barcelonába.

A nyáron a Liverpool három ajánlatot utasított el reflexből, nem kis összegeket, azért, mert Jürgen Klopp menedzser nem találta volna meg a megfelelő helyettesét a 25 éves brazilnak. Mivel Naby Keita csak a nyáron jön, Klopp nem fogja elengedni Coutinhót, ráadásul a brazil nem is valószínű, hogy januárban menne. A Bajnokok Ligájában ugyanis már pályára lépett idén, így a Barcelonával ezt nem tehetné meg. Ráadásul a Liverpool sorsolása jó, van esélye bejutni a legjobb nyolc csapat közé.

Véleményünk szerint Coutinho most még marad, nem fog eligazolni a világbajnokság előtt máshová, hiszen kiváló formában van, és jól is érzi magát a Mersey-partján. Viszont nem árt, ha a szurkolók felkészülnek a nyári klubváltására.

A bejegyzés trackback címe:

https://thisisanfield.blog.hu/api/trackback/id/tr6613544981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása