Hosszabbított a tehetséges védő
2017. július 08. írta: milan10kb

Hosszabbított a tehetséges védő

taarnold.jpegA 18 éves védő hosszú távú szerződést kötött a Liverpoollal., aminek Jürgen Klopp is örült.

A Liverpool FC pénteken hivatalos honlapján számolt be arról, hogy hosszú távú szerződést kötött tehetséges játékosával, Trent Alexander-Arnolddal. A 18 éves jobb oldali védő az előző idényben debütált tétmeccsen a felnőttek között, az Angol Ligakupában a Tottenham Hotspur ellen, majd további 11 mérkőzésen lépett pályára, hétszer a Premier League-ben.

"Ez egy izgalmas, büszke pillanat a számomra és a családomnak is" - idézte a klub hivatalos oldala Alexander-Arnoldot. "Remélem, hogy szép időszak vár rám. Ez azonban nem jelenti azt, hogy megnyugodhatok, a kemény munka tovább folytatódik."

Jürgen Klopp menedzser is nyilatkozott, aki kiemelte, hogy az értékeket meg kell tartani, lehetőséget kell nekik biztosítani a fejlődésre.

A bejegyzés trackback címe:

https://thisisanfield.blog.hu/api/trackback/id/tr9212648681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása