Coutinho nélkül vette kezdetét a felkészülés
2017. július 05. írta: milan10kb

Coutinho nélkül vette kezdetét a felkészülés

liverpoltraining.jpegEdzésbe állt a Liverpool, a felnőtt csapat megkezdte a felkészülést az előtte álló idényre.

Na jó, kicsit szenzációhajhász lett a cikk, de a tény igaz: Philippe Coutinho nem volt ott az első tréningen, hiszen ő hosszabb pihenőt kapott, mivel pályára lépett még a brazil válogatottal is. Ugyanez a helyzet a Konföderáció-kupa-győztes Emre Cannal (német) is, valamint Adam Lallanával (angol), Gini Wijnaldummal (holland), Dejan Lovrennel (horvát), Simon Mignolet-vel (belga) és az új igazolással, Mohamed Szalával (egyiptomi) is.

A klub hivatalos honlapján természetesen már képek is vannak a tréningről, amelyen többek között Bogdán Ádám és Mamadou Sakho is megjelent, ők azonban nagy valószínűséggel távoznak a nyáron.

Akik részt vettek az első edzésen: Loris Karius, Kamil Grabara, Dominic Solanke, Joe Gomez, Joel Matip, James Milner, Alberto Moreno, Connor Randall, Trent Alexander-Arnold, Jordan Henderson, Lucas Leiva, Kevin Stewart, Sadio Mane, Roberto Firmino, Pedro Chirivella, Ryan Kent, Jon Flanagan, Mamadou Sakho, Lazar Markovics, Nathaniel Clyne, Daniel Sturridge, Danny Ings és Bogdán Ádám

A bejegyzés trackback címe:

https://thisisanfield.blog.hu/api/trackback/id/tr2112643441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása