Moreno maradna, Robertson csak opció
2017. június 30. írta: milan10kb

Moreno maradna, Robertson csak opció

arobertson.jpgA Liverpool ECHO információi szerint egyáltalán nem biztos, hogy új balhátvédet igazol a klub a nyáron.

Korábban mi is arról számoltunk be, hogy Jürgen Klopp menedzser új játékost kíván szerződtetni James Milner vetélytársának, mert Alberto Moreno teljesítményével nincs maximálisan megelégedve. Utóbbi azonban - a Liverpool ECHO csütörtöki írása szerint - kifejezetten jól érzi magát a Mersey-partján, ezért inkább megküzdene a csapatba kerülésért, minthogy új klub után nézzen.

Az ECHO azt is tudni véli, hogy a celtices Kieran Tierney és a napolis Fauzi Gulam sosem szerepelt Klopp kívánságlistáján, míg a monacós Benjamin Mendy valószínűleg a Manchester Cityt választja. Éppen ezért továbbra is Robertson az, aki érkezhet erre a posztra, de ha Moreno marad, nem valószínű, hogy lesz új balhátvédje a csapatnak.

A 23 éves Robertson 15 alkalommal szerepelt a skót válogatottban, a Hull Cityben három szezon óta alapembernek számít, piaci értéke hétmillió euró a transfermarkt.de szakportálon.

A bejegyzés trackback címe:

https://thisisanfield.blog.hu/api/trackback/id/tr412631319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása